Припливно-витяжна вентиляція з рекуперацією тепла IQvent

Україна / Київ

IQvent є виробником вентиляційного обладнання, що відповідає всім потребам ринку, пропонуючи послуги від підбору припливно-витяжної вентиляції і температури повітря житлових і виробничих приміщень і подальшого обслуговування кліматичного оборудованія.

Починаючи з 2013 року, IQvent просуває на ринку України рішення по вентиляції в квартирах, заміських будинках , офісних і торгових приміщеннях, а так само в виробничих і промислових приміщеннях.

Компанія IQvent має багаторічний досвід у виробництві та продажу вентиляційного обладнання. Ми пропонуємо вентиляційні установки власного польсько-українського виробництва. Також ми пропонуємо повний цикл по підбору, поставці, допомоги в налагодженні систем припливно-витяжної вентіляціі.

Для подальшого урепленія своїх позицій в якості ведучої кліматичної компанії України, маркетинговий відділ регулярно досліджує стан справ на ринку кліматичного обладнання та інноваціях в системі вентиляції в Україні та світі. IQvent відповідає на довіру з боку громадськості своїми послугами і рительним вибором характеристик виробництва нашої продукції, заради побудови довгострокових партнерських зв'язків, що створюють велику взаємну цінність.

Цільова аудиторія нашої компанії - комерційні і некомерційні організації, будівельні та проетно-монтажні організації, які бажають поліпшити мікроклімат в використовуваних приміщеннях, створити комфортні умови праці та життя.

У IQvent в фокусі уваги потреби своїх клієнтів, дотримується єдіної цінової політики на всій території України. Звернувшись до нас Ви будете приємно здивовані нашим ставленням до Вас! Перед продажем вентиляції наш фахівець підбере необхідне обладнання за Вашим проектом і проведе консультації, після якої питань не залишиться. Звертайтеся до нас! Будемо раді співпрацювати!

Припливно-витяжна установка IQvent DUO Akva 600
Тип рекуператора: Роторний
Витрата повітря (м3 / год): 600
Температурна енергоефективність,%: 82,5
Рівень шуму, дБ (А): 33
Реверсивний тепловий насос
Накопичувальний бак: 80л.
Більше інформації про обладнання на сайті Альянс Ейр (представник IQvent в Україні) або на сайті виробника IQvent.
В наявності є багато інших вентиляційних установок різної енергоефективності.
Запитуйте у менеджера за телефоном або на сайті компанії виробника.
Web адреса: iqvent.com.ua/shop/

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: