Ємкість компенсаційна ( безмембрана ) типу ЕК - 618

Україна / Монастырище

У сучасних опалювальних системах і системах водопостачання широко використовуються різні види ємностей: розширювальні, компенсаційні, накопичувальні, баки-акумулятори та ін.
Компенсаційні ємності призначені для компенсації надлишкового тиску (обсягу), яке утворюється за рахунок розширення рідини при нагріванні в нагрівальних приладах, трубопроводах та інших пристроях і таким чином запобігають руйнуванню системи.
У ряді випадків виникає необхідність компенсації різних динамічних «пульсацій» системи для більш плавної роботи (явища, що виникають в трубопроводах при раптовому відключенні або включенні насоса, швидкому відкриття або закриття крана, нерівномірному відборі води з системи з різною швидкістю і т. П.). Такі навантаження можуть багаторазово перевищувати статичні, створювати гідравлічні удари і це може привести до руйнування трубопроводів, різьбових з'єднань або пристроїв, що входять до складу системи.
Також баки можуть використовуватися і як ємності з вогнегасної рідиною в системах пожежогасіння, і як резервні баки в тих випадках, коли відключається електрика. Гідравлічні баки використовуються не тільки в побутових, але і в промислових і сільськогосподарських системах водопостачання.
Ємність компенсаційна безмембрана типу ЕК призначена для установки в замкнутих системах опалення (без відбору теплоносія з системи на технологічні потреби) і призначена для збільшення обсягу теплоносія в системах малого обсягу. Це дозволяє забезпечити більш плавну роботу системи (малий об’єм менш інерційний, таким чином більш схильний до різних пульсацій); забезпечує нормальний тепловий режим котла (різниця температури на вході і виході з котла) при малій кількості теплоносія і низькому відборі тепла з системи; забезпечує запас теплоносія для захисту котла від «скипання» в нештатних ситуаціях (вихід з ладу насоса, відключення електроенергії і т. п.).
факс: +380474622151

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: