Менеджер по продажам) для роботи з клієнтами

Україна / Київ

Приєднуйтеся до нашої команди в якості Чаттера (Менеджера з продажів), який буде вести діалоги та продавати контент від імені моделі. Ми шукаємо людину з базовим знанням англійської мови, розвинутою емпатією та бажанням вчитися.

Про нас: Ми - інноваційний проект, спрямований на створення оптимальних умов праці для наших співробітників. Ми пропонуємо навчання на старті, а також адміністратора, який буде підтримувати вас протягом всієї роботи.

Що ми пропонуємо:
10-20% від продажу, щоб ваш труд був визнаний і винагороджений справедливо.Доплата у розмірі 4000 гривень.Повністю онлайн формат роботи, який дозволяє гнучко керувати своїм часом.Можливість вибору однієї з трьох змін:
Зміна 1: 00:00 - 08:00
Зміна 2: 08:00 - 16:00
Зміна 3: 16:00 - 00:00

Ми шукаємо тих, хто готовий вчитися і прагне досягти високих результатів. Ми гарантуємо інвестиції у ваше навчання та розвиток, щоб допомогти вам стати успішним менеджером з продажів із високим рівнем доходу.

Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та внести свій внесок у наш проект, надішліть нам ваше резюме або зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації. Довіртеся нам, і ми допоможемо вам досягти нових висот у вашій майбутній кар'єрі!

Ваш успіх - наш пріоритет
Дата: Понеділок, 26 Лютого 2024

Інші оголошення в категорії Робота » Менеджери: