Тренування з Мма Хортинг Бокс Дзюдо

Україна / Київ

Формування здорового способу життя підлітків, як одну з вищих цінностей життя та основу виховання характеру молодих поколінь. Організація дозвілля дітей, яке сприяє розвитку їх інтелектуального та фізичного потенціалу. Всебічний розвиток талановитих дітей та молоді та створення умов для розкриття їх здібностей.

Наш клуб пропонує професійні тренування з Мма (змішаних єдиноборств), Хортингу (українському національному бойовому мистецтву), Боксу та Дзюдо. У нас ви зможете покращити свої навички, отримати фізичну форму та набути необхідного досвіду в цих видів спорту. Наші тренери є досвідченими професіоналами, які працювали з численними чемпіонами та володіють високим рівнем майстерності. Ми надаємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, підготовка проходить у зручний для вас час з широкими можливостями для тренування. Приєднуйтесь до нашої команди та станьте сильнішими та впевненішими в собі!

Регулярні додаткові заняття для дітей:
- Уроки з шахів
- Тренування з workout
- Пробіжки та Велопрогулянки
- Фінансова грамотність - стратегія заощаджень, моделі успішного володіння грошима, бізнес з «нуля» власний бізнес-план свого проєкту.
Уроки мотивації - самостійність та відповідальність, алгоритми досягнення цілей, логічне прийняття рішень.

- Мистецтво самопрезентації - успішне спілкування та комунікація, публічні виступи, говорити впевнено, підготовка промови.

Регулярна участь дітей та батьків у проєктах та заходах Клубу:
Спортивні фестивалі, турніри з єдиноборств, клубні змагання, походи в гори, літні табори Sport Camp для дітей. Сходженню на найвищі гори України. Діти отримують практичні навички, спроможність мислення в екстремальних умовах, уроки виживання та орієнтування на місцевості.

strongnation.club

Інші оголошення в категорії Дозвілля та відпочинок » Спортивний інвентар: