Трубопровід для деревообробки, трубопровід для стружки

Україна / Київ

Трубопроводи для деревообробки, трубопроводи для видалення стружки застосовуються для відсмоктування та транспортування повітря, пилу, тирси, стружки, тріски, гранул, пелет, відходів виробництва на рухомих та нерухомих механізмах деревообробних верстатів (стружковідсмоктувачі) та системах аспірації. Трубопроводи для деревообробки виготовляють із абразивостійкого матеріалу - поліуретану.

Особливості та переваги:

Поліуретан – це матеріал, який характеризується високою міцністю, високою зносостійкістю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії. Трубопроводи виготовлені з поліуретану, більш зносостійкі, ніж трубопроводи, виготовлені з самої стійкої гуми. Поліуретан - електрично антистатичний, не горить і зберігає свої властивості навіть за дуже низьких температур.

Конструкція:

Підставою конструкції трубопроводу є спіраль, виготовлена ​​з обідненого пружинного дроту, який з'єднується еластичною поліуретановою фольгою.
товщина дроту: 1,6 - 3,5 мм, залежно від діаметра трубопроводу.
товщина еластичної стінки: 05 - 21 мм.

Властивості:

Поліуретан є дуже стійким матеріалом, який успішно протидіє зношуванню (приблизно в 10 разів більше, ніж ПХВ). Внутрішня стінка трубопроводу гладка, що дозволяє зменшити силу тертя.
діапазон температур: -45 °С - +90 °С.
колір: напівпрозорий із видимою спіраллю.
має високу стійкість до стирання, хімічну стійкість.

Застосування:

Всмоктування повітря з важкими абразивами (стружка, гранулят тощо), пара з активними речовинами (нафта, олія). Застосовується в установках вентиляції, видалення пилу та абразиву практично у всіх сферах промисловості.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: