Гнучкі вентиляційні шланги для легкого абразиву

Україна / Київ

Гнучкі вентиляційні шланги для легкого абразиву застосовуються для промислової вентиляції приміщень із забрудненим повітрям, відсмоктування пилу, витяжки парів, олії та бензину, порошку, деревної стружки, тирси в меблевій, деревообробній, хімічній та інших галузях промисловості.
Завдяки чудовій стійкості до стирання шланги з поліуретану (ПУР) у порівнянні з аналогічними гумовими, ПВХ, пластиковими шлангами мають більш тривалий термін експлуатації.
Поліуретанові шланги відрізняються високою зносостійкістю, мають чудові теплофізичні, хімічні, еластичні та антистатичні властивості.

Особливості та переваги:

Поліуретан – це матеріал, який характеризується високою міцністю, високою зносостійкістю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії.
Поліуретан - електрично антистатичний, не горить і зберігає свої властивості навіть за дуже низьких температур.
робота під тиском та вакуумна стійкість.
стійкість до агресивних хімічних речовин.

Конструкція:

Підставою конструкції шланга для веніляції є спіраль, виготовлена ​​із сталевого дроту, що з'єднується еластичною поліуретановою плівкою.
Товщина дроту: 1,5-3,5 мм, залежно від діаметра шланга.
Товщина еластичної стінки: 05 - 21 мм.

Властивості:

Поліуретан є дуже стійким матеріалом, який успішно протидіє зношуванню (приблизно в 5 разів більше, ніж ПХВ). Внутрішня стінка шланга гладка, що дозволяє зменшити силу тертя.

Діапазон температур: -40 °С - +90 °С.
Колір: напівпрозорий із видимою спіраллю.
Має високу стійкість до стирання, хімічну стійкість.

розміри:

Діапазон діаметрів: 20 - 500 мм.
Довжина: від 3 м до 20 м, стандартна 6м.

Застосування:

Промислова вентиляція повітря з дрібними абразивними частинками (стружка пил). Для відсмоктування повітря, диму, газу, пилу, легкого абразиву в установках кондиціювання, вентиляції та аспірації.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: