Ягоди Годжі з доставкою по Україні

Україна / Тернополь

Ягоди Годжі-одні із самих цінних лікарських рослин у Світі.Вони вирощуються на плодотворних долинах тибетських та монгольських Гімалаях.
Ягоди Годжі багаті мінералами природнього походження такі як цинк,кальцій,залізо,фосфор,мідь,селен.Цн єдиний продуктв складі якого є Германій,відомий природній елемент який допомагає в боротьбі х онкозахворюваннями.Люди які постійно вживають ягоди годжі,імовірність захворювання на рак є мінімальна.Також люди які вживають ягоди годжі менше від інших страдають від сердечних захворювань,цукрового діабету,хвороби Альцгеймера і багато інших.
Причина ажіотажу,навколо цих здавалось би нічим невідрізняючисьвід інших ягід,в унікальному наборі природних компонентів,які роблять ягоди годжіпросто чудодійними.Ці ягоди мають 21 мінерал і 18 амінокислот,8 з яких організм людини не виробляє.В них дуже багато вітамінів таких як В1,В2,В6 та Е.Вітаміну Св годжі,в 500 раз більше ніж в апельсині,а заліза –в 15 раз більше ніж в шпинаті.Вчені виявили 4 незамінних полісахаридів,які більше неприсутні в жодному продукті харчування.Цей продукт справжнє чудо,подароване людині,справжній клад життєвих сил,здоров’я та довголіття.
У Східній медицині ягоди годжі рекомендують при анеміях,болі в спині,при послабленні зору,цукровому діабеті,як засіб,який забезпечуємнормальне проходження вагітності,для лікування потенції,покращення стану спинного та головного мозгу,лімфовузлів,при хворобах носоглотки і гланд,як засіб для зміцнення сну,і в цілях омолодження та оздоровлення усього організму.
Ягоди годжі спалюють жир,допомагають контролювати вагу і апетит.Вони знижують рівень цукру і холестерину в крові,стабілізують тиск,регулюють роботу серця та головного мозгу.
На Землі другої такої рослини нема.Завдяки унікальним молекулярним зв’язкам речовин які є в годжі,їх загальна енергетика збільшується в декілька разів.Клітини людського організму отримують «інструкцію»від полісахаридів,в результаті чого досягається збалансоване функціонування кожної окремої клітини і залучення всіх захисних механізмів організму в єдину роботу.
Ягоди годжі можна їсти як в сухому вигляді так і для приготування чаю та інше.
Рекомендується вживати 10-15 грам сухих ягід в день.
Ягоди годжі володіють загальноукріплюючою,антиоксидантною,тонізуючою дією,нормалізують тиск,укріплює імунітет.Позитивно впливає на кровоносну та нервову систему,нормалізує роботу нирок та печінки,зміцнює легені,покращує зір,нормалізує вміст вміст холестерину і рівень цукру в крові,попереджає передчасне старіння.
Зі свого досвіду добавлю,що люди які придбали у мене ягоди годжі,з вдячністю діляться позитивними моментами в плані здоров’я,рекомендують своїм знайомим та близьким.
Продукт справді досить хороший,прямі поставки з Китаю забезпечують його свіжість та якість.То ж рекомендую Вам спробувати ягоди годжі,щоб оздоровити і омолодити свій організм.
Ягоди Годжі можна придбати в інтернет магазині WWW.Snizhok.prom.ua Доставка в будь-який населений пункт України Новою поштою або Укрпоштою.Або в м.Тернопіль в спеціалізованому магазині по вул..С.Бандери 72,ринок «Новий+» біля Обнови,довідки за тел..098 645 15 97,067 354 61 97.

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Медичні товари: