Покрівельна мідь - дорога, довговічна і престижна

Україна / Черновцы

Покрівля повинна не лише захищати будинок від сонця, вітру і атмосферних опадів, а й при цьому виглядати естетично привабливо. Якщо ви теж такої думки, то в якості покрівельного матеріалу вибирайте мідь. Це найгарніший довговічний матеріал (служить більше 100 років) з багатьма перевагами: висока хімічна стійкість, екологічність, легкий монтаж та ремонт. Тому мідь використовується при будівництві дорогих та ексклюзивних будівель.
Покрівельна мідь змінює свій колір з роками: від золотистого відтінку до зелено-сірого. А все тому, що при взаємодії з повітрям, мідь окислюється. В результаті реакції утворюється окис міді (патина), яка дає цікаві кольори. Крім того, окис міді виконує захисну функцію: захищає мідний лист від корозії і псування. Для покупців, які хочуть одразу мати зелено-сіру мідну покрівлю і не бажають довго чекати, використовуються технології патинування і оксидування міді.
Замовивши покрівельну мідь TECU, Valjaonica Бакра A.D Севойно, Luvata Pori Oy на сайті компанії "Покрівля-Центр", Ви одночасно зекономите і час і гроші.
Web адреса: krc.biz.ua/

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Будматеріали: