Ковані ворота із профнастилом. Розпашні ворота з профлистом

Україна / Кривий Ріг

Ворота з профнастилу – це сучасний ефективний спосіб захистити свою територію чи будову від зазіхань та переглядів ззовні. Зазвичай такі ворота замовляють для встановлення у приватних домоволодіннях, у муніципальних установах, на підприємствах, у складах чи територіях промислових об'єктів. Якщо купити ворота з профлиста з куванням відкатні або розпашні, то ці елементи огорож відразу ж набувають зовсім іншого – солідного вигляду та привертають загальну увагу. Такі ворота – це оригінальний спосіб захистити ділянку, котедж, будинок або заміський заклад, привертаючи до нього загальну увагу та наголошуючи на певних елементах.
Ворота є візитною карткою будь-якої присадибної ділянки. Клієнтам надається широкий вибір конструкцій із кованого металу:
з хвірткою;
класичні - прозорі ворота, повністю виконані їх кованих елементів;
глухі — закриті споруди; кований орнамент доповнюється елементами з полікарбонату, листового металу, деревини або профнастилу.
Для тих хто хоче встановити міцні, недорогі та естетичні конструкції, варто звернути увагу саме на вироби із профнастилу. Щоб надати воротам оригінального та ексклюзивного вигляду, їх варто декорувати елементами художнього кування. У цьому розділі йдеться саме про ворота з профнастилу з куванням.
Наше виробниче підприємство пропонує також:
Проектування, виготовлення та монтаж МАФ з металу. Виготовлення та продаж МАФів. Ларків. Кіосків. Модульні будівлі кафе. Швидкомонтовані кафе. Павільйони зупинки. Адміністративна будівля. Вуличний павільйон. Павільйони торговельні кіоски. Кіоски для торгівлі. Ларьки для торгівлі. Скляний кіоск. Квітковий павільйон. Кіоски для торгівлі. Будівництво та монтаж торгових павільйонів.
Виготовляємо будь-які види виробів для благоустрою територій за вашими проектами чи кресленнями. Самостійно виконуємо монтажні роботи.
Виробництво - м. Кривий Ріг. Працюємо по всій Україні. Їздимо у відрядження. Оплата можлива за б/г та готівку.
Досвід роботи понад 15 років. Пропонуємо найреальніші ціни на ринку.
(068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 574-75-98
https://akabud.com.ua
Наша компанія на гугл картах https://maps.app.goo.gl/NEdw3VrZCkGnSddJ9
Дата: П'ятниця, 8 Березня 2024

Інші оголошення в категорії Послуги » Будівництво, ремонт: