Як позбутися від крота на ділянці, засіб від крота

Україна / Белгород-Днестровский

Ультразвуковий відлякувач кротів бельгійського якості ВК-677 зі 100% гарантією допоможе позбутися від крота на ділянці, в саду, на газоні і ін. Відлякувач кротів випромінює ультразвукові коливання в ґрунт кожні 30 секунд, такий вплив кріт розцінює як загрозу життю, тому в цілях самозбереження йде від джерела ультразвуку. Площа дії приладу від кротів поширюється на 350 кв. м. Встановивши відлякувач в землю на території своєї ділянки, Ви вже через невеликий час помітите, що кроти почали залишати улюблене місце. Протягом декількох тижнів шкідники зникнуть зовсім.
Прилад від кротів Вк-677 енергонезалежний, тому що працює від сонячних батарей. Встановити пристрій від крота досить просто: необхідно зробити отвір в грунті трохи меншого діаметру, ніж стрижень, і встановити туди відлякувач так, щоб "капелюшок" з сонячною батареєю розташовувалася над ґрунтом.
ВК-677 - це найефективніший засіб від кротів, які не потребують ніяких додаткових витрат (ні на батарейки, ні на приманки).
Ціна: 990 грн. Безкоштовна доставка в усі регіони України. Гарантія від виробника: 12 місяців. Замовити: 097 - 39-37-888 і на сайті - i4protect.com.ua
Web адреса: i4protect.com.ua/product_info.php?cPath=30&products_id=78

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Електропобутові товари: