Вы не зашли.
Мені 34 роки, в принципі скарг немає, але думаю: може час уже зробити щось для профілактики? Бо знайомі молодші за мене вже мали інсульти й проблеми з тиском. А я ще ніколи повністю не перевірявся. З чого краще почати, щоб отримати загальну картину стану організму?
Неактивен
Я з тебе сміюся трохи, бо в мене було так само. Почувався норм, а потім просто захотів спокійно спати, знаючи, що все ок. Пішов на комплексне обстеження організму в "Алтімед" — і виявилось, що мій "норм" це насправді компенсовані перевантаження по судинах і печінці. Мене обстежили без жодного уколу, все через датчики, апарат показав, як працює кожна система — серце, кров, лімфа, імунка, нервова, печінка, навіть мікроелементи. Я потім ще отримав персональні поради, які вітаміни пити і які продукти краще уникати. Це все в одному кабінеті, без черг і лікарів у білих халатах. Ти кажеш, що хочеш профілактику — от це саме воно. А як думаєш, чи не зарано у 30+ таке проходити?
Неактивен
Та ні, я навпаки думаю — це як раз вчасно. Бо поки організм мовчить — ще є шанс щось скоригувати без таблеток. Я краще зараз все дізнаюсь, ніж потім лікувати запущене. Тим більше, якщо воно безболісно і без крові — то взагалі ідеально. Дякую, переконала. Йду записуватись.
Неактивен