Вы не зашли.
Страниц: 1
Привіт! Пишу сюди, бо реально не знаю, до кого звернутися. Мені 36 років, і останнім часом почав помічати проблеми з ерекцією, хоча раніше такого не було. Також іноді є неприємні відчуття при сечовипусканні. Спочатку думав, що все мине само по собі, але вже три місяці ситуація не змінюється. Знайомі радили йти до уролога, але я не знаю, кому можна довіряти в такій делікатній ситуації. Живу у Львові, тому цікавлять хороші спеціалісти саме в нашому місті. Можливо, хтось мав подібну ситуацію і може порекомендувати фахівця, який реально допоміг?
Неактивен
Те, що ти описуєш – дуже поширені симптоми, і не варто чекати, що воно "само пройде". Я рекомендую звернутися до Уролога Валецького https://urology.lviv.ua/ . Це один з найкращих спеціалістів у Львові, який також приймає пацієнтів з інших міст – Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців. Я сам був у нього на прийомі – дуже професійний підхід, сучасна діагностика, комфортні умови. Він не просто уролог, а ще й андролог, тож спеціалізується на проблемах ерекції, потенції, репродуктивної функції. Дуже важливо не затягувати з візитом – чим раніше звернешся, тим легше і швидше можна буде вирішити проблему.
Неактивен
Страниц: 1