Вы не зашли.
Привіт усім! Хочу зробити інтер'єрний друк для прикрашення вітальні – щось стильне, сучасне, можливо, навіть з елементами природи чи міського пейзажу. Але ніколи раніше не замовляв подібного, тому не знаю, з чого почати. Підкажіть, будь ласка, як правильно замовити інтер'єрний друк, на що звернути увагу, які нюанси можуть бути? Де шукати майстрів або сервіси, і які формати краще вибирати? Дякую за будь-яку інформацію!
Неактивен
Додам ще кілька деталей. Я оформлював інтер’єр в офісі, тому обирав друк з абстракціями, щоб не відволікати, але створити атмосферу. Щодо замовлення – дуже зручно, коли сервіс має онлайн-конфігуратор. Там можна одразу завантажити своє зображення, побачити, як воно виглядатиме на полотні, вибрати розмір і навіть рамку. Якщо не маєш свого зображення, деякі сервіси пропонують каталоги. Головне, зверни увагу на якість обладнання та чи використовуються екологічні фарби – це особливо важливо для друку, який буде у приміщенні. Ще порада – уточнюй строки виконання замовлення, якщо це важливо для тебе. І не забувай про монтаж – іноді його пропонують окремо.
Неактивен
Привіт! Я нещодавно замовляв Інтер'єрний друк https://hotprint.ua/uk/services/wide/interior-printing для кухні – робив зображення з кавовою тематикою, і вийшло дуже затишно. Найперше, з чого варто почати – це визначитися з тим, який саме стиль тобі подобається. Якщо шукаєш щось про природу або міста, можеш пошукати зображення у високій роздільній здатності на спеціальних сайтах з ліцензійними фото. Формат друку залежить від простору на стіні: вертикальний чи горизонтальний, панорамний чи модульний. Я раджу звертати увагу на матеріали: часто друкують на полотні, ПВХ або фотопапері – все залежить від інтер’єру. Обов’язково обговори з майстром кольори, щоб не було спотворення. І ще – замов спочатку попередній макет для погодження.
Неактивен