Вы не зашли.
Я хочу купити захисне скло на iPhone, але не зовсім розумію, де найкраще це зробити. У магазині на кшталт "Епіцентр" чи "Ашан" ціна зазвичай завищена, а самі товари не завжди найкращої якості. Може, ви знаєте місця в інтернеті, де можна купити хороше захисне скло на iPhone за адекватною ціною і, головне, щоб воно дійсно захищало екран від подряпин та ударів?
Неактивен
Я також шукав захисне скло на айфон нещодавно, і можу порекомендувати відмінний інтернет-магазин – ApShopUa. Вони спеціалізуються на аксесуарах для мобільних телефонів, зокрема на захисних склах для iPhone. Я сам придбав там захисне скло на свій телефон, і це був дуже хороший досвід. По-перше, у них великий вибір різних моделей, що підходять саме до твоєї моделі iPhone. Вони пропонують як стандартні захисні скла, так і посилені, що забезпечують додатковий захист від ударів. Якість продукції виявилася на високому рівні, і скло добре сидить на екрані, не залишаючи бульбашок повітря. Ціна також досить доступна, і вони регулярно роблять акції або знижки. Крім того, на сайті є можливість обрати доставку, і я отримав своє замовлення за кілька днів.
Неактивен