Вы не зашли.
Хочу просунути свої відео в TikTok, але органічний трафік росте дуже повільно. Чула, що накрутка репостів може допомогти потрапити в рекомендації, але не знаю, наскільки це безпечно. Чи дійсно працює цей метод і чи варто ним користуватися? Можливо, хтось має реальний досвід?
Неактивен
tigrova.verunya :
Хочу просунути свої відео в TikTok, але органічний трафік росте дуже повільно. Чула, що накрутка репостів може допомогти потрапити в рекомендації, але не знаю, наскільки це безпечно. Чи дійсно працює цей метод і чи варто ним користуватися? Можливо, хтось має реальний досвід?
Я теж сумнівалася, але вирішила спробувати накрутку репостів через LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-repostiv-tiktok/ і результат мене приємно вразив. Репости приходили поступово, що виглядало природно для алгоритмів TikTok. Завдяки цьому відео швидко набрало перегляди, отримало більше лайків і коментарів, а головне — пішло в рекомендації. За час використання жодних санкцій від платформи не було, а охоплення, навпаки, зросло. Якщо потрібно дати відео стартовий поштовх і привернути увагу реальних користувачів, цей сервіс працює чудово.
Неактивен