Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 03/08/2024 02:03:04

kostyan.a
Member

Комп'ютер зібрати

Привіт! Мені потрібно зібрати комп'ютер з оптимальними комплектуючими для загального використання. Де можна замовити таку збірку під індивідуальне замовлення, і які компанії пропонують такі послуги?

Неактивен

#2 03/08/2024 03:10:20

xkristinax
Member

Re: Комп'ютер зібрати

kostyan.a :

Привіт! Мені потрібно зібрати комп'ютер з оптимальними комплектуючими для загального використання. Де можна замовити таку збірку під індивідуальне замовлення, і які компанії пропонують такі послуги?

Привіт! Рекомендую звернутися до інтернет-магазину IT-BLOK, комп'ютер зібрати зможуть якісно і опративно. Вони спеціалізуються на індивідуальній збірці комп'ютерів для різних потреб, включаючи загальне використання. IT-BLOK допоможе вам підібрати відповідні комплектуючі, що забезпечать ефективну роботу комп'ютера. Компанія також гарантує високий рівень обслуговування та швидку реакцію на ваші запити, що робить процес замовлення і зборки зручним і безпроблемним. Зверніться до IT-BLOK, і їхні фахівці допоможуть вам створити комп'ютер, що ідеально відповідатиме вашим потребам.

Неактивен

#3 25/01/2025 10:54:33

Fiola
Member

А де можна купити гарний готовий комп'ютер?

Неактивен

#4 28/01/2025 14:29:17

DarinaYa
Member

Якщо Вам потрібен компактний, але потужний комп'ютер для роботи, творчості або розваг, можу порадити купити Mac Mini https://ispace.ua/ua/mac/mac-mini Магазин iSpace пропонує конкурентні ціни на техніку Apple в Україні, на всі продукти надається офіційна гарантія, а також підтримка та сервісне обслуговування у разі потреби. У наявності є різні моделі Mac mini з різними параметрами продуктивності, тож ви зможете вибрати ідеальний варіант під ваші потреби.

Неактивен

#5 12/02/2025 15:11:32

Привіт, можу порекомендувати вам перевірене рішення проблеми. Коли мені знадобився потужніший системний блок, я звертався до Комп-Сервісу в Києві https://comp-service.kiev.ua і залишився задоволений не тільки їхньою роботою, а й адекватною ціною за неї. Майстри цього сервісу досить швидко і якісно лагодять будь-які види комп'ютерів, а також можуть зібрати вам комп'ютер під будь-які запити. У мене був не в найкращому стані системний блок, і я дуже переживав, що ремонт займе багато часу і грошей. Але хлопці з сервісу оперативно провели діагностику, і всього за кілька днів зібрали мені абсолютно новий комп'ютер, завдяки чому я можу тепер нормально працювати. І до того ж, такий варіант мені обійшовся в рази дешевше, ніж купівля нового комп'ютера.

Неактивен

#6 10/04/2025 13:00:24

Nairutel
Member

А какой комп можно купить уже в сборке? Мне нужно для работы.

Неактивен

#7 11/04/2025 10:54:16

Gaerlok
Member

Советую выбрать электронику на сайте Технократ . Я недавно приобрел iPad Air 13 2025 M3, и это просто отличный планшет. Мощный чип M3 позволяет работать с любыми задачами — от графики до игр, и все работает без задержек. Экран впечатляет своей яркостью и четкостью, а сам планшет очень легкий и тонкий, что делает его удобным для переноски. Работать с ним — одно удовольствие.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений