Вы не зашли.
Привіт усім! Дуже цікаво, які тенденції будуть у моді цієї весни. Хочу трохи освіжити гардероб, але не знаю, на що звернути увагу. Поділіться порадами!
Неактивен
Цієї весни точно будуть актуальні речі з легкими тканинами, яскравими принтами та асиметричним кроєм. Рекомендую заглянути в магазин брендового одягу в Києві — INVOGA https://invogakyiv.com/ . Там можна знайти цікаві моделі від таких дизайнерів, як Christian Wijnants чи Melitta Baumeister. Вони створюють одяг, який ідеально підходить для весняного сезону, підкреслюючи легкість і індивідуальність стилю. Це чудовий спосіб виглядати сучасно та почуватися особливою!
Неактивен
Erratum :
Привіт усім! Дуже цікаво, які тенденції будуть у моді цієї весни. Хочу трохи освіжити гардероб, але не знаю, на що звернути увагу. Поділіться порадами!
І мене цікавить це питання. Особливо щодо верхнього одягу
Неактивен
Журавленко Евгения :
Erratum :
І мене цікавить це питання. Особливо щодо верхнього одягу
Мені здається, що краще обирати ті моделі верхнього одягу, які не втрачають своєї актуальності із сезону у сезон. В такій ви набагато довше зможете ходити та завжди будете виглядати трендово. Можу і приклад реальний навести - це куртки жіночі від BRAGGART . Особисто мені вони імпонують усім починаючи від сучасних та стильних фасонів і закінчуючи відмінною якістю.
Неактивен