Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/12/2024 00:42:44

Анжела
Member

Новини з Олешок

Російські загарбники підірвали міст в Олешках, але це лише тимчасова перемога ворога. Наші захисники і громада об'єднаються для відновлення цієї важливої транспортної артерії, що свідчить про стійкість і силу нашого народу. В таких ситуаціях ми ще більше цінуємо те, що маємо, і розуміємо, що найкращий спосіб протистояти ворогу — це зберігати спільний фронт і працювати разом для відновлення всього, що було зруйноване.

Неактивен

#2 09/01/2025 12:53:30

MannyDeVitto
Member

Re: Новини з Олешок

Як добре, що є місце, де ми можемо поспілкуватися щодо новин, адже це зараз дуже важливо і необхідно, коли ти чітко знаєш, що можеш дізнатися всю потрібну тобі інформацію з одного джерела. Мені свого часу пощастило, що я знайшов один якісний новинний портал finteco.com.ua, котрий щодня мені надає актуальні новини світу, це допомагає мені бути завжди в курсі подій. З його допомогою, я нещодавно прочитав статтю про те, що в Ощадбанку стартував прийом заявок на виплату “тисячі Зеленського” https://finteco.com.ua/article/7903-v-o … elenskoho/ , ця стаття надала мені більше знань про те, як саме можуть бути зараховані виплати, та як взагалі отримати ту саму “тисячу Зеленського”. А найголовніше, що коли ти читаєш новини, обговорюєш їх, то ти завжди залишаєшся в інформаційному просторі, що дуже важливо. Це своєю чергою надає тобі можливість більш об'єктивно дивитися на всі події, і вже з цього робити для себе висновки. Тому потрібно читати новини тільки на перевірених і якісних інформаційних порталах.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений