Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 13/10/2024 19:34:03

Новини Дніпра зараз - де краще дивитися?

Всім привіт, де зараз можна оперативно дізнаватися останні новини Дніпра? Я в пошуках надійного джерела, щоб бути в курсі того, що відбувається в місті, але останнім часом не всі сайти оновлюються вчасно. Можливо, хтось користується якимись ресурсами, де новини швидко з'являються, а інформація перевірена?

Неактивен

#2 13/10/2024 20:16:00

Krasin
Member

Re: Новини Дніпра зараз - де краще дивитися?

Привіт, досить тривалий час дивлюсь новини Дніпра зараз https://opentv.media/ua/novini-dnipra/ на порталі 'Відкритий'. Це зручний ресурс, де регулярно оновлюють інформацію, зокрема про події в місті. Завжди там знаходжу досить широкий спектр новин: політика, економіка, культура і спорт. Є й оперативні новини по місту.

Неактивен

#3 13/10/2024 20:17:08

О, я чула про цей портал, але якось не доходили руки перевірити. Спробую сьогодні зайти на цей сайт. Хочеться бути в курсі всього, що відбувається в Дніпрі, особливо в ці непрості часи.

Неактивен

#4 17/10/2024 08:59:31

MannyDeVitto
Member

Дуже круто, що ми тут можемо поспілкуватися з приводу новин, адже зараз це дуже важливо, коли ти можеш без проблем дізнаватися всю інформацію, яка тебе цікавить. Я, наприклад, вже давно використовую один перевірений новинний портал, який надає мені всю необхідну інформацію про те, що зараз відбувається у всіх сферах діяльності. Завдяки йому, я дізнався про цікаві місця Київщини - де варто відпочити, що досить таки сильно вплинуло на мене, та на мої знання про нашу область. З їх допомогою, я тепер можу дуже круто провести час на вихідних з родиною, чого інколи так невистачає. Таким чином, я можу дізнаватися новини на будь-яку тематику, що в свою чергу надає мені можливість завжди бути в інформаційному просторі.

Неактивен

#5 03/12/2024 08:56:46

Alisik
Member

друзі, а де можна дивитись новини провійну? У мене брат військовий і йому потрібна підтримка

Неактивен

#6 03/12/2024 09:27:15

Sinka
Member

Я новини намагаюсь не дивитись, тому, що від них серце на шматки рветься. Але ось на днях дивилась маніфест сильних https://www.youtube.com/watch?v=y3_dJKLcejI тут докладніше, це відео коротке, але воно надихнуло мене підтримувати ще дужче наших захисників, допомогати їм, потужна робота професіоналів!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений