Вы не зашли.
Що на вашу думку може змінити благодійність в Україні, якщо кожен із нас приєднається до руху допомоги? Чи справді можливість допомогти потребуючим через малу пожертву здатна створити масштабний ефект? В Україні кожен день ми бачимо, як важливо піклуватися про інших. Однак чому так багато людей не вірять, що їхній внесок може мати значення, навіть якщо це просто кілька гривень?
Неактивен
Якщо ви ще не приєдналися до великого руху, що охоплює всю Україну, я хочу порадити вам звернути увагу на ініціативу "Щедрий вівторок". Це не просто день для пожертв, це цілий рух, який набирає популярності, і головне, що він об'єднує людей по всій країні. Завдяки таким проектам, як "Щедрий вівторок", ми можемо об'єднати зусилля для допомоги тим, хто цього потребує. Цей день пропонує можливість кожному зробити свій внесок, незалежно від розміру пожертви. І що важливо, він стає чудовим нагадуванням про те, що благодійність – це не лише про гроші, але й про підтримку, про активні добрі справи, про те, щоб допомогти не лише фінансово, а й морально, фізично. Я пропоную звернути увагу на конференцію "Не байдужі", де йдеться саме про важливість корпоративної соціальної відповідальності в Україні https://givingtuesday.ua/nebajduzhi-kon … -ukrayini/ . Це чудова нагода дізнатися більше про те, як можна допомагати та змінювати ситуацію на краще, навіть через малий внесок.
Неактивен