Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 25/11/2024 16:00:04

Korwor
Member

Де орендувати автомобіль Audi у Львові?

Планую орендувати автомобіль Audi для особливої нагоди – планую поїздку за місто з родиною, і хочеться комфортного і надійного авто. Шукаю модель із автоматичною коробкою передач, адже маю досвід саме з такими машинами. Важливо, щоб авто було в гарному технічному стані, чисте і повністю готове до використання. Хотілося б зрозуміти, які умови оренди пропонують у Львові: чи є додаткові платежі, який потрібен депозит і які документи треба підготувати? Хто вже орендував Audi, поділіться, будь ласка, своїм досвідом і порадьте, де краще взяти цю машину.

Неактивен

#2 25/11/2024 17:25:31

Hard
Member

Re: Де орендувати автомобіль Audi у Львові?

Якщо ти шукаєш Audi для оренди, можу порадити сервіс оренда авто audi на Autoprokat. Я брав у них Audi A4 для поїздки на весілля друзів, і все було супер. Авто в ідеальному стані: чистий салон, ніяких подряпин, працює відмінно. В оформленні документів нічого складного – права, паспорт і все, що потрібно. Депозит нормальний, повертають одразу після здачі авто. Ціни прозорі, ніяких прихованих платежів. Вони мають великий вибір моделей Audi, тому точно знайдеш щось під свої потреби. Я брав із автоматичною коробкою – машина слухняна, їхати дуже комфортно. Доставка теж є, але я забирав у їхньому офісі, бо було зручніше. Якщо хочеш якісний сервіс і гарну Audi, звертайся до них – не пожалкуєш.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений