Вы не зашли.
Вибір квітів для подарункового букета – це справжнє мистецтво, яке допоможе вам висловити найглибші почуття. Для романтичного подарунка найкраще підійдуть троянди: червоні – для пристрасних зізнань, рожеві та білі – для ніжних і теплих слів. На день народження чудовим вибором стануть гербери, фрезі та ранункулюси, адже ці яскраві квіти створюють святковий настрій і дарують радість. Для колеги або бізнес-партнера оберіть орхідеї – елегантні та розкішні квіти, які підкреслять вашу повагу та вишуканий смак. Більше тут: https://obs.in.ua/news/interesno/28117- … i-aromatov .
Неактивен
Я теж дууже люблю троянди, особливо голландські троянди. І не тільки я, а і флористи.
Ну, чесно кажучи, голландські троянди — це як iPhone серед квітів. Усі флористи їх хочуть, бо це ж «гарантія якості». Вважається, що раз вони з Нідерландів, то вже автоматично ідеальні. Типу, ідеально рівні стебла, круті, насичені кольори, і стоять довше, ніж звичайні. Хоча, між нами, не всі з них прям так супер довго витримують, як обіцяють.
Але флористичні бутики фанатіють — їм важливо, щоб клієнти були у захваті, а голландські троянди виглядають солідно та стильно в будь-якому букеті. Плюс, у кожного клієнта є уявлення, що «це ж голландська троянда, значить, супер». Ну, а продавці квітів просто підтримують цю легенду, тому замовляють їх тоннами.
Та й, по суті, вибору не так і багато. Уявіть: ви заходите в квітковий магазин, а там ці троянди — величезні, з ідеальною формою бутона, виглядають так, ніби щойно з обкладинки журналу. Вони легко вписуються в інтер'єр, і не потрібно мудрувати над дизайном — виглядають розкішно самі по собі. А ще, голландці крутяться навколо маркетингу цих троянд так, що наші декоратори квітів теж починають вірити в їхню магію. Ну і клієнти вірять — коли кажуть, що це голландська троянда, відразу готові платити більше, навіть якщо троянда просто троянда.
Неактивен
Уявіть собі, я стільки разів отримувала в подарунок троянди, але й гадки не мала, звідки вони, точніше кажучи, гадки не мала, що так цінуються голландські троянди! Мала і нині маю бажання підтримувати саме українського виробника!
Неактивен