Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 14/11/2024 16:32:34

Babyntos
Member

Кар'єра в IT рекрутингу перспективи та можливості

Професія IT рекрутера стає все більш популярною, незважаючи на політичні та економічні виклики в країні. Вхід у професію не потребує надскладної освіти, однак важливо мати глибокі знання IT сфери. Робота в цій галузі пропонує не тільки високу зарплату, але й перспективи розвитку в різних компаніях, від продуктових до аутсорсингових. Рекрутери знаходять своїх кандидатів, допомагаючи компаніям здобувати найкращі таланти. Рекрутингова агенція IT Україна - evotalents.com.

Неактивен

#2 23/05/2025 11:56:28

AlisaFilatova
Member

Re: Кар'єра в IT рекрутингу перспективи та можливості

Так, із власного досвіду можу сказати, що коли шукаєш, як підвищити свій рівень як HR-спеціаліста,  то в нагоді стають ось такі безкоштовні онлайн курси HR https://hurma.work/blog/7-bezkoshtovnih … vid-hurma/ - це чудовий старт. У блозі HURMA підібрані реально вартісні навчальні програми, без зайвої реклами. Я вже записалась на мінікурс з аналітики в HR, і він виявився набагато глибшим, ніж я очікувала. Дуже рекомендую не зволікати, бо деякі навчання з обмеженим доступом. А головне - усе доступно українською, англійською або з субтитрами.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений