Вы не зашли.
Привіт! Хочу купити велосипед у Львові. Можливо, хтось може порадити хороший веломагазин, де є великий вибір і можна розраховувати на якісний сервіс?
Неактивен
Привіт! Рекомендую інтернет-магазин Velopodium. Я сам нещодавно там купив велосипед і залишився дуже задоволений. У них великий вибір велосипедів різних типів – від гірських до міських. Консультанти допоможуть підібрати модель, яка підходить саме тобі, враховуючи всі вимоги. Плюс, у них відмінна доставка по Львову – швидко і зручно. Якщо хочеш якісний сервіс і хороший вибір, варто звернутися до веломагазин Львів!
Неактивен
Я своїм електровелосипедом дуже задоволена, але бачу, що батарея вже не так, як раніше тримає....
Неактивен
Милана Лопатина :
Я своїм електровелосипедом дуже задоволена, але бачу, що батарея вже не так, як раніше тримає....
Напевно десь більше року експлуатуєте свій електровелосипед? Приблизно на такому терміні батарея починає зношуватись та не так добре тримати. Раджу не переживати. Зверніться до спеціалістів та технічним обслуговуванням батареї https://power-bike.com.ua/remont-ta-obs … a-batarei/ . Вони подивляться, що з нею можна зробити та чи реально якось покращити її потужність.
Неактивен