Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 19/09/2024 15:13:31

dafini
New member

Велосипед

Привіт! Хочу купити велосипед у Львові. Можливо, хтось може порадити хороший веломагазин, де є великий вибір і можна розраховувати на якісний сервіс?

"Все мы лежим в сточной канаве, но некоторые из нас смотрят на звезды" - Оскар Уайльд

Неактивен

#2 19/09/2024 15:14:44

4e5ter
Member

Re: Велосипед

Привіт! Рекомендую інтернет-магазин Velopodium. Я сам нещодавно там купив велосипед і залишився дуже задоволений. У них великий вибір велосипедів різних типів – від гірських до міських. Консультанти допоможуть підібрати модель, яка підходить саме тобі, враховуючи всі вимоги. Плюс, у них відмінна доставка по Львову – швидко і зручно. Якщо хочеш якісний сервіс і хороший вибір, варто звернутися до веломагазин Львів!

Неактивен

#3 29/10/2024 08:41:01

Yana_M
Member

О, мені теж треба ровер! Класна порада, дякую!

Неактивен

#4 11/11/2024 17:28:17

Я своїм електровелосипедом дуже задоволена, але бачу, що батарея вже не так, як раніше тримає....

Неактивен

#5 13/11/2024 10:02:31

Милана Лопатина :

Я своїм електровелосипедом дуже задоволена, але бачу, що батарея вже не так, як раніше тримає....

Напевно десь більше року експлуатуєте свій електровелосипед? Приблизно на такому терміні батарея починає зношуватись та не так добре тримати. Раджу не переживати. Зверніться до спеціалістів та технічним обслуговуванням батареї https://power-bike.com.ua/remont-ta-obs … a-batarei/ . Вони подивляться, що з нею можна зробити та чи реально якось покращити її потужність.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений