Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Які лінзи краще підібрати для людей з астигматизмом?

#1 25/09/2024 21:25:08

Мошка
Member

Які лінзи краще підібрати для людей з астигматизмом?

Привіт, народ! Маю невелике питання. Чи не знаєте, які лінзи краще підібрати для людей з астигматизмом? Останнім часом відчуваю дискомфорт від окулярів, і хотілося б спробувати щось більш зручне. Буду вдячний за будь-які поради.

Неактивен

#2 25/09/2024 21:26:24

Kisa
Member

Re: Які лінзи краще підібрати для людей з астигматизмом?

О, привіт! У мене була схожа проблема. Кілька місяців тому теж вирішила спробувати контактні лінзи через астигматизм. Виявилось, що є спеціальні торичні лінзи для цього. Вони добре підходять, якщо правильно підібрати.

Неактивен

#3 25/09/2024 21:27:12

sergej
Member

До речі, лінзи можуть бути справжнім порятунком! Але обов'язково проконсультуйся з лікарем перед вибором. Я також зіштовхувався з астигматизмом, і після огляду підібрали ідеальні лінзи. Ще й не забувай про регулярну гігієну, щоб не було проблем.

Неактивен

#4 25/09/2024 21:29:04

tanykaa
Member

Так, контактні лінзи https://luxoptica.ua/ua/contact-lenses-and-solutions/  дійсно можуть значно полегшити життя. Я вже більше року ношу торичні лінзи для астигматизму, і вони реально класні! Плюс у них є величезна перевага — ти не відчуваєш того обмеження, яке є з окулярами. Особливо це помітно під час занять спорту або просто активного дня. Є різні бренди, які пропонують лінзи з хорошою повітропроникністю, тому очі залишаються зволоженими протягом усього дня. Мені, наприклад, дуже подобаються лінзи з ультрафіолетовим захистом — це ще один приємний бонус, особливо влітку. Що важливо — завжди дотримуйся рекомендацій по догляду та носінню, тоді й проблем не буде.

https://i.postimg.cc/XNBqfgVH/28-07-2024-214022.jpg

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Які лінзи краще підібрати для людей з астигматизмом?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений