Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/09/2024 20:20:56

таня28
Member

Новий етап розвитку моєї жіночності

Нещодавно в моєму житті трапились деякі зміни. Новий етап розвитку моєї жіночності, який я сприймаю як дещо цінне та нове. З цікавістю спостерігаю за тим, як реагує моє тіло, бо для нього це також все незвично й мені потрібно ще більше до нього прислухатися. Все почалося з предклімактеричного періоду, який є дуже важливим і непростим етапом у житті кожної жінки. З початку я помітила, що мої менструації стали дуже нерегулярними. Вони то скорочувалися, то подовжувалися, і я ніколи не могла передбачити, коли ж настане наступний цикл. Це додавало певного дискомфорту та непередбачуваності у моєму житті. Звісно, як свідома людина, я відразу записалася до лікаря й після огляду і здачі аналізів, було зрозуміло, що зі мною відбувається. Шоку не було, бо у моїй родині, у всіх жінок з маминої сторони, клімакс починався приблизно у моєму віці, тож, підсвідомо я готувалась до цього останній рік.

Окрім того, що в мене почала зникати менструація, я стала відчувати приливи. Це щось неймовірне! Раптове відчуття тепла, яке охоплює все тіло, часто супроводжується потінням і почервонінням обличчя. Зізнаюсь, це не найприємніший досвід, особливо коли ти знаходишся на роботі або в публічному місці. Нічні потіння також стали моїми частими гостями. Вони впливали на мій сон, змушуючи мене прокидатися вночі відчуттям, що я вся мокра. Втома і зниження енергії також стали моїми постійними супутниками, і часом здавалось, що сил просто не вистачає на все, що треба зробити. Зміни торкнулися й мого емоційного стану. Настрій став дуже мінливим, я легко дратувалася, а іноді відчувала тривогу або навіть депресію. Проблеми з концентрацією та пам’яттю теж стали частиною мого життя, що, зізнаюся, дуже засмучує. У предклімактеричний період також я почала помічати зміни у своїй вазі. Попри те, що мій раціон залишився майже незмінним, я почала набирати вагу, особливо в області живота. Це змусило мене серйозно задуматися про те, як підтримувати своє здоров’я і форму, не перевантажуючи себе. Тому, я почала трішки більше ходити й коли можна залишити машину, я це роблю. Ще, я записалась в басейн й придбала компактну бігову доріжку для офісу.

Але, лякатися всього цього не варто, бо це природно й не минуче. Тому, на наступній консультації ми з лікарем підібрали найбільш комфортний засіб з існуючих, бо я не хотіла приймати щось гормональне, а ще, я завжди віддавала перевагу натуральним лікам. Тому, зупинились на Клімакто-Гран і дійсно, він покращив мій емоційний та фізичний стан. Приливи стали не такими частими та й в цілому, почуваюсь дуже комфортно. Сон покращився, а ще стабілізувалась вага та знизилась тривожність. Плюс, мені дуже імпонує склад препарату, бо він абсолютно безпечний й не викликає побічних дій. Окрім прийому Клімакто-Грану, ось як ще я піклуюсь про себе:
збалансовано харчуюсь. Намагаюсь вживати більше продуктів багатих на кальцій та вітамін D, бо вони підтримують здоров’я кісток;
займаюсь спортом. Я помітила, що регулярні фізичні вправи допомагають зменшити стрес і поліпшити настрій. Плюс, відкрила для себе практики медитації та знаєте, я стала не тільки спокійнішою, а ще значно покращилась концентрація, і я знайшла той самий душевний спокій, котрого мені так не вистачало. Якщо цікаво, зроблю про це окремий допис і розповім, чому медитація має таке велике значення для жінок у клімаксі.
робота з психологом;
дотримання режиму сну;
спілкування з друзями та родиною.

Дівчата, пам’ятайте, що ми всі проходимо через цей період, і з правильним підходом ми можемо зробити його менш складним. Бережіть себе і не забувайте, що здоров’я – це найцінніше, що у нас є.

Неактивен

#2 24/09/2024 13:59:04

Shevshenko
Member

Re: Новий етап розвитку моєї жіночності

Доброго дня. Як я Вас розумію. Сама нещодавно відчула все на собі, хоча це прийняти близько року мені потрібно було.  До речі я теж Клімакто-Гран приймаю. Національна Гомеопатична Спілка"   https://nhu.com.ua/ тут замовляю, завжди е в наявності.

Неактивен

#3 25/09/2024 14:12:47

Taisia62
Member

Re: Новий етап розвитку моєї жіночності

Доброго дня. Національна Гомеопатична Спілка"   https://nhu.com.ua/ мені також знайома. Я дуже задоволена тим що можуть виготовити замовлення індивідуально.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений