Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 21/09/2024 17:22:59

tanykaa
Member

Порекомендуйте планувальників квартир

Хочу зробити капітальний ремонт у своїй квартирі, і зараз намагаюся визначитися з оптимальним плануванням. Є багато варіантів, але не можу вирішити, чи варто розділяти кухню та вітальню, чи краще залишити їх як одну велику зону? Як знайти оптимальний баланс між функціональністю та естетикою, щоб не зробити простір занадто хаотичним?

Неактивен

#2 21/09/2024 17:23:14

Kisa
Member

Re: Порекомендуйте планувальників квартир

Вибір планування квартири — це завжди індивідуальне питання, але я завжди раджу враховувати свій спосіб життя. Якщо ти часто приймаєш гостей, відкритий простір допоможе створити відчуття простору та комфорту. Але якщо цінуєш приватність і спокій, тоді варто розглянути розділення зон на кухню та вітальню. Важливо також врахувати освітлення і вид з вікон.

Неактивен

#3 21/09/2024 17:24:38

tanykaa
Member

Я дійсно люблю приймати гостей, тому відкритий простір здається привабливим. Але як зробити його затишним, щоб не було відчуття холодності та порожнечі? Можливо, варто додати якісь елементи зонування чи використовувати різні матеріали для підлоги та стін?

Неактивен

#4 21/09/2024 17:24:53

Kisa
Member

Поєднання різних матеріалів — чудовий спосіб розмежувати простір без встановлення стін. Наприклад, можна використати різний тип підлоги для кухні та вітальні або ж додати барну стійку чи острів, що стане візуальною межею. Також розглянь можливість встановлення стелажів, перегородок зі скла або металу, які не тільки поділять простір, а й стануть стильними акцентами. Не забувай про освітлення: кілька джерел світла різної інтенсивності допоможуть створити атмосферу тепла та затишку. Якщо хочеш більше ідей та професійної допомоги в плануванні квартири https://nsdgroup.com.ua/uk/planirovka-i … -kvartiry/ обов'язково відвідай сайт НСДгруп — там знайдеш багато корисної інформації та зможеш отримати консультацію експертів.
https://i.ibb.co/BT65Zqk/Image.png

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений