Вы не зашли.
Доброго дня. Мені потрібна якісна типографія, яка зможе виконати великий об'єм роботи. До кого можете порадити звернутися?
Неактивен
Коли я відкривав новий бізнес, я залучав промоутера, який буде роздавати листівки. Ми тоді надрукували кілька тисяч і поставили людей у різних районах для залучення клієнтів. На той час мені допомогла типографія https://newmedia.ua/ , яка буквально за добу надрукувала таку кількість листівок. Вони допомогли мені з вибором паперу, макетом та навіть запропонували кілька цікавих дизайнерських рішень.
Неактивен
Мене цікавить ультрафіолетовий друк. Де такі послуги можна замовити?
Неактивен
Мені потрібен був друк на акрилі для створення рекламних матеріалів, і ультрафіолетовий друк від компанії АртВіжн виявився ідеальним рішенням. По-перше, кольори надзвичайно насичені, по-друге — стійкість просто феноменальна. Уже більше року користуємося цими матеріалами, і виглядають вони так само свіжо, як і після виготовлення.
Неактивен
Хочу поділитися своїм досвідом замовлення друк а5 у горизонтальному форматі, бо сама нещодавно шукала щось подібне і витратила чимало часу. Врешті-решт натрапила на сервіс, який реально вразив. По-перше, брошури зшивають на дві скоби, що виглядає дуже акуратно і професійно. По-друге, навіть мінімальний тираж від 25 примірників доступний, що рідкість. Я замовляла макет, бо свого не було, і хоча дизайн коштував від 650 гривень, усе було зроблено швидко, стильно і з урахуванням моїх побажань. Весь процес від старту до доставки зайняв буквально кілька днів, що дуже зручно для таких, як я, хто відкладає все на останній момент. Отримала брошури додому, якість друку шикарна, кольори насичені, папір приємний на дотик. Загалом, рекомендую не гаяти часу на сумнівні варіанти і замовляти там, де вже все відпрацьовано.
Неактивен