Вы не зашли.
Останнім часом шукаю надійне місце для проведення УЗД внутрішніх органів у Львові. Мені потрібно перевірити стан здоров'я, але не знаю, куди краще звернутися. Чи є в Львові клініки з сучасним обладнанням та кваліфікованими спеціалістами? Якщо хтось робив такі обстеження, поділіться, будь ласка, враженнями. Чи великі черги? Чи є можливість записатися онлайн?
Неактивен
Маю вам чим поділитись, адже нещодавно сам знадобився такий сервіс. Отже, можу порекомендувати медичну клініку "Дуомед", де я робив ультразвукове дослідження у Львові https://duomed.lviv.ua/posluhy/uzd/ Сподобалось, що там сучасне обладнання і досвідчені лікарі, які вміють спокійно і зрозуміло пояснити все під час обстеження. Черг немає, бо можна попередньо записатись онлайн через їхній сайт, що дуже зручно. Мені важливо, коли до пацієнта ставлення уважне, і в "Дуомед" саме так: від початку до кінця обстеження я відчував підтримку і професіоналізм. Все зробили швидко і якісно. Тому якщо шукаєте місце, де можна зробити УЗД, раджу звернутись туди.
Неактивен