Вы не зашли.
Де можна придбати онлайн зелену карту для виїзду за кордон на автомобілі?
Дуже треба поїхати до Словаччини, в мене там зараз сестра і племінники. Може, хтось може порадити якісь корисні ресурси або сайти, де можна почитати детальні інструкції та рекомендації з придбання зеленої картці?
Неактивен
Для оформлення Зеленої карти знадобиться паспорт, технічний паспорт на автомобіль і, звісно ж, певна сума грошей. Зазвичай процес оформлення займає не більше 15 хвилин. Ціна поліса залежить від країни, до якої ви плануєте поїздку та терміну дії страховки. Рекомендую ретельно перевіряти всі умови та тарифи перед покупкою.
Неактивен
Тепер мене цікавить, чи є якісь особливості оформлення для різних країн? І які документи ще можуть знадобитися під час перетину кордону?
Неактивен
Привіт, я зверталася до Green Travel ось тут https://greentravel.ua/ua/stoimost-zelyonoj-karty/ можна оформити Зелену Картку в потрібну країну. Вони відомі своєю високою якістю обслуговування і швидким процесом оформлення.
Вартість поліса у них становить 1156 грн, а сам процес оформлення займає всього 3 хвилини. Потрібно лише заповнити заявку на їхньому сайті та отримати готовий поліс на пошту. Плюс - цілодобова підтримка від операторів Грінтревел за кордоном та повернення коштів якщо поїздка не відбулась.
Неактивен