Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 30/04/2024 15:35:59

Иванн
Member

новости финансового рынка

Приветствую! Какие сайты вы читаете для получения актуальной информации о страховых компаниях и продуктах на рынке страхования? Хочу быть в курсе последних событий.

Неактивен

#2 30/04/2024 16:52:26

4e5ter
Member

Re: новости финансового рынка

В своей работе я часто сталкиваюсь со страховыми вопросами, и сайт https://www.ukrbizn.com/raitings.html стал для меня незаменимым ресурсом. Здесь я нахожу множество интересных материалов о страховании, а также аналитические обзоры и экспертные мнения. Благодаря этому сайту я всегда могу быть в курсе текущих событий на страховом рынке и принимать обоснованные решения. Рекомендую всем, кто интересуется страхованием и хочет быть в курсе последних новостей.

Неактивен

#3 08/06/2024 11:54:42

Re: новости финансового рынка

В добрій справі кожен жест має вагу світла, що розсіюється у потребуючих серцях, перетворюючи благодійність на могутній катализатор змін, а сама стаття про те, як Favbet Foundation перепрофілював свою діяльність для допомоги ЗСУ та постраждалим від війни, — ЗМІ Стаття показує, що кожен може підтримати військових на передовій через свою справу. Вона розповідає про Favbet Foundation, заснований Андрієм Матюхою, який почав як особиста меценатська ініціатива, але зріс у загальнонаціональний проект. Фонд допомагав українським командам для Invictus Games, особливо зосереджуючись на участі поранених ветеранів. Після російського вторгнення фонд переорієнтувався на підтримку країни, але залишився вірним місії допомоги українській молоді. Зусилля фонду охоплювали різні аспекти, від надання гуманітарної допомоги до відновлення мрій молоді. Важливою частиною його роботи є надання підтримки військовим, включаючи поставки обладнання та ремонт військової техніки. Фонд також активно працює над гуманітарними ініціативами та надає допомогу українським іммігрантам. Попри негаразди, він продовжує свою роботу, сприяючи відновленню України та надійності її майбутнього, зокрема через проєкт "Клуб супергероїв", який забезпечує дітей з військових та прифронтових регіонів безкоштовною ІТ-освітою.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений