Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 19/05/2024 10:37:17

tanykaa
Member

Хочу пройти повну діагностику зору у Чернівцях

Привіт, друзі! У мене останнім часом почалися проблеми із зором. Часто відчуваю втому в очах, іноді з'являється розмитість, особливо коли працюю за комп'ютером. Хочу пройти повну діагностику зору, але не знаю, з чого почати і куди звертатися. Хто з вас вже проходив таку діагностику? Чи можете порекомендувати хорошу клініку чи лікаря? І взагалі, як це все проходить, що туди входить і скільки це може коштувати? Буду вдячний за будь-які поради та ваші особисті історії. Дякую!

Неактивен

#2 19/05/2024 10:39:32

Kisa
Member

Re: Хочу пройти повну діагностику зору у Чернівцях

Обстеження зору займає приблизно годину, і результати дуже детальні. Після діагностики лікар надасть рекомендації щодо подальших кроків: чи потрібна вам корекція зору, чи, можливо, є необхідність у лікуванні.

Неактивен

#3 19/05/2024 10:41:47

sergej
Member

Доброго дня! Повна діагностика зору – це комплексне обстеження, яке включає різні методи перевірки стану очей і зорової системи. Основні етапи діагностики включають вимірювання гостроти зору, перевірку рефракції, огляд очного дна, вимірювання внутрішньоочного тиску, перевірку на наявність катаракти.

Неактивен

#4 19/05/2024 10:45:06

Мошка
Member

tanykaa :

Привіт, друзі! У мене останнім часом почалися проблеми із зором. Часто відчуваю втому в очах, іноді з'являється розмитість, особливо коли працюю за комп'ютером. Хочу пройти повну діагностику зору, але не знаю, з чого почати і куди звертатися. Хто з вас вже проходив таку діагностику? Чи можете порекомендувати хорошу клініку чи лікаря? І взагалі, як це все проходить, що туди входить і скільки це може коштувати? Буду вдячний за будь-які поради та ваші особисті історії. Дякую!

Привіт! Я якраз нещодавно проходив повну діагностику зору у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/usl … agnostika/  , тому можу поділитися своїм досвідом. Мені провели декілька тестів: виміряли внутрішньоочний тиск, перевірили гостроту зору за допомогою таблиць, зробили комп'ютерну рефрактометрію для визначення діоптрій. Лікар також оглянув очне дно і перевірив стан сітківки. Вся процедура зайняла близько години, але я отримав повну картину про стан своїх очей. Рекомендую не відкладати і звернутися до фахівців, якщо є проблеми із зором.

https://i.postimg.cc/MTjZy0yG/17-04-2024-192936.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений