Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/01/2024 12:56:57

Believer
Member

Куда посоветуете поступать в ВУЗ

Здравствуйте. Мой сын сейчас в 11 классе учится и скоро же ему поступать нужно. Не хочет учиться в Украине, а хочет уехать. Куда посоветуете поступать?

Неактивен

#2 23/01/2024 12:59:28

shindau
Member

Re: Куда посоветуете поступать в ВУЗ

А на какую специальность он хочет? Надо ехать в Австрию или в Германию, если есть знание языков. Там сейчас очень хорошее высшее образование дают.

Неактивен

#3 23/01/2024 13:10:27

Lyusi
Member

Можно еще посмотреть про образование в Словакии http://postupai.com/ Там тоже неплохо, есть различные программы для иностранных студентов. Если у вашего сына получится поступить на бюджет, то это будет просто прекрасно. Я знаю про это, потому что дочка интересуется сейчас этой темой. Она тоже в 11 классе учится.

Неактивен

#4 23/01/2024 13:29:02

Dmitriy
Member

Конечно, тут мне тоже не нравятся ВУЗы. В Австрию хотел бы поехать, но не уверен, смогу ли поступить туда, куда мне хочется. Платное вообще не рассматриваю.

Неактивен

#5 08/02/2024 11:07:03

StTehnik
Member

У Братиславі, столиці Словаччини, є кілька університетів, зокрема й економічні. Один з найвідоміших економічних університетів у цьому місті - це Університет економіки в Братиславі (Ekonomická univerzita v Bratislave), який є провідним університетом у галузі економіки та бізнесу в Словаччині. Цей університет пропонує широкий спектр програм з економіки, бізнесу, фінансів, менеджменту та інших суміжних галузей. Студенти можуть отримати ступені бакалавра, магістра та доктора філософії в різних спеціалізаціях. Економічний університет у Братиславі https://slovakstudy.com/uk/universitety … v-bratisl/ активно співпрацює з іншими університетами та організаціями по всьому світу, що надає студентам можливості для обміну, стажувань та міжнародного досвіду. Він також відомий своїми дослідницькими та професійними програмами, які сприяють розвитку економічної науки та практики як у Словаччині, так і за її межами.

Неактивен

#6 01/03/2024 11:50:10

DashaK
Member

Можу вам порадити обрати Вуз Одеси журналістика «Одеська юридична академія» , там є всі умови для того аби отримати гарну освіту. Мені все сподобалось, коли я там навчалась. Там не просто гарні викладачі, а й комфортні умови для навчання. Кожен там отримає професію.

Неактивен

#7 01/05/2024 19:55:10

Anna
Member

Хочу выбрать для себя ИТ профессию. Куда поступать еще не знаю.

Неактивен

#8 01/05/2024 22:00:26

Nairutel
Member

В школу Foxminded обратитесь. Тут обучают программированию с нуля, есть много курсов для новичков. Я уже записался на PHP online -ТОПовый и один из самых востребованных языков программирования. Вы можете рассмотреть для себя этот курс или любой другой, в зависимости от личных предпочтений и будущей профессии.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений