Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 19/03/2024 19:40:44

yaroslav79
Member

Комплектуючі до с/г техніки

Де купити якісні комплектуючі до с/г техніки?

Неактивен

 

#2 20/03/2024 13:35:04

Re: Комплектуючі до с/г техніки

Нещодавно звернувся до інтернет-магазину АРТІ - це постачальник комплектуючих на промислові та сільгосппідприємства https://arti.com.ua/ був приємно вражений широким асортиментом продукції та доступними цінами. Замовив кілька деталей і весь процес від підтвердження замовлення до отримання товару пройшов гладко. Доставка була оперативною, що дуже важливе для мого бізнесу. Якість виробів виявилося на висоті, вони відмінно підійшли за розмірами та характеристиками. Тепер регулярно звертатимуся до АРТІ за необхідними запчастинами та рекомендуватиму цей магазин колегам з бізнесу

Неактивен

 

#3 30/03/2024 20:08:25

Re: Комплектуючі до с/г техніки

У нас опрыскиватель вышел из строя, но заменить его надо, так что смотрим вот какие варианты есть. Хотя может будет проще заказать обработку полей дронами https://agro-aero.com.ua/ - пишут, что это быстро делается, так что мне кажется, что смысл в этом определенно есть.

Неактивен

 

#4 11/04/2024 02:08:27

Re: Комплектуючі до с/г техніки

А не підкажете, де ущільнювачі мідні купити недорого?

Неактивен

 

#5 11/04/2024 09:41:31

Re: Комплектуючі до с/г техніки

Як людина, яка часто працює з обладнанням, я багато в чому покладаюся на якісні запчастини. Я дуже радий, що натрапив на store.aspua та їх вражаючий вибір мідних шайб https://store.aspua.com/shaybi-midni/ Їхній асортимент не лише різноманітний, а й якість продукції на найвищому рівні. Ці мідні шайби довели свою довговічність та надійність у різних сферах застосування, що значно спрощує мої завдання з технічного обслуговування. Настійно рекомендую store.aspua всім, хто потребує якісного обладнання.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений