Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 01/04/2024 11:04:58

4e5ter
Member

Шукаю собі авто в Ніжині!

Доброго дня форумчани, таке запитання до вас. Мені треба машина, бо в Ніжині далеко на роботу ходити. Хочу знайти сайт, де люди продають машини в Ніжині. Так, щоб можна було подивитись і вибрати, не виходячи з дому. Де шукати?

Неактивен

#2 01/04/2024 11:05:19

Ennndehan
Member

Re: Шукаю собі авто в Ніжині!

Місяць тому купив авто. Шукав через інтернет, вирішив взяти щось недалеко від дому. Знайшов, поїхав подивитися, сподобалось. Машина в гарному стані, ціна прийнятна. Тепер їжджу і радію.

Неактивен

#3 01/04/2024 11:05:43

Hard
Member

Коли я шукав міцне авто для роботи і для поїздок за місто, то довго вибирав, але знайшов в інтернеті. Поїхав, подивився, сподобалося. Машина в хорошому стані, тож вирішив купити. Тепер радий, що взяв саме її.

Неактивен

#4 01/04/2024 11:06:42

Иванн
Member

Привіт, розумію вас і можу дати пораду, адже сам нещодавно спочатку продав, а потім купив авто на сайті Оcars. Тож, якщо вас цікавить продаж авто ніжин забігайте сюди, і гортайте оголошення.
Головна рекомендація від мене - ретельно перевіряйте усю інформацію про автомобіль, щоб уникнути помилок або непорозумінь. Мені подобається що на сайті, під кожним оголошенням міститься чітка інформація про авто та якісні фотографії, вони дозволяють правильно зробити вибір.

Неактивен

#5 04/04/2024 08:30:17

Molika
New member

Дякую за корисний ресурс! Актуальна інформація!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений