Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 20/10/2023 16:41:13

Gaerlok
Member

Оригінальний переклад пісень

Вітаю. Друзі, а де ви знаходите оригінальний переклад пісень? Мені важливо знайти саме професійний, не автоматичний переклад для каверів.

Неактивен

 

#2 20/10/2023 22:20:18

Anna
Member

Re: Оригінальний переклад пісень

Ви співаєте? Я не знаю, на жаль, але люблю кавери слухати українською. Тексти нашою мовою навіть цікавіше звучать часто.

Неактивен

 

#3 21/10/2023 19:54:03

Rennata
Member

Re: Оригінальний переклад пісень

Вітаю. Тоді Вам дійсно потрібно на сайт xflame.info зайти, де вам обов'язково допоможуть. Я сама його знайшла випадково, коли шукала улюбленої пісні Call Out My Name , тут так якісно вона перекладена. Одразу видно, що професійно. Я там прочитала, що у них можна переклад будь-яких пісень замовити, якщо потрібної Вам на сайті не буде.

Неактивен

 

#4 28/03/2024 21:51:40

Ducatti
Member

Re: Оригінальний переклад пісень

Привіт! Якщо вам потрібен професійний переклад пісень для створення кавер-версій, я раджу звернутися до сайту mp3. Цей ресурс пропонує широкий вибір музики, а також можливість знаходити тексти пісень у оригінальній мові. На сайті mp3.ai ви зможете знайти тексти пісень в оригінальному виконанні та, можливо, використати онлайн-сервіси перекладу, які допоможуть перевести текст на потрібну вам мову. Хоча це і не є професійним перекладом, але такий підхід може бути корисним для вашого проекту кавер-версій.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений