Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/02/2024 10:29:39

Macha
Member

Надійний автомобіль

Які сучасні технології в Чанган ЮніКей?

Неактивен

 

#2 26/02/2024 14:24:06

Belichik
Member

Re: Надійний автомобіль

"
Чанган ЮніКей впроваджує передові технології в автомобільній індустрії, щоб забезпечити високий рівень комфорту та безпеки для водіїв і пасажирів. На сайті https://changan.ua/uni-k можна знайти докладну інформацію про сучасні технології, що використовуються в автомобілях Чанган ЮніКей.Однією з ключових особливостей є інтелектуальна система безпеки, яка включає передові системи асистенції при водінні, системи контролю сліпих зон, автоматичний екстрений гальмівний втручання та багато інших функцій.Також, вони використовують сучасні рішення у сфері коннективності, дозволяючи водіям залишатися зв'язаними та контролювати автомобіль за допомогою мобільних додатків.

Неактивен

 

#3 09/03/2024 16:52:12

Gaerlok
Member

Re: Надійний автомобіль

А що то за машина така? Я ніколи й не чув про таку.

Неактивен

 

#4 09/03/2024 19:46:47

Nairutel
Member

Re: Надійний автомобіль

А що для вас значать ці слова надійний автомобіль? Для мене — це універсальна машина зі стильним дизайном, яка підходить для поїздок по місту та бездоріжжю. Саме такі авто від Porsche Cayenne https://dealer.porsche.com/ua/kyivairpo … he-Cayenne , на такій машині можна й в перегонах брати участь. Тут продумано все до дрібниць. Я поки не є власником такого автомобіля, але мав нагоду тестувати її, у знайомого позичав. Тож вивчаю пропозиції та буду купувати, можливо не зовсім нову, а після одного власника.
https://assets.porsche.com/ua/kyivairport/-/media/Project/DealerWebsites/SharedDealersWebsite/Model-pages-demo/Cayenne2023/Gallery/Cayenne-1198_saturn_AKOS6293_V02_mueh_heller.jpg?rev=-1&w=1760

Неактивен

 

#5 19/03/2024 13:08:05

mobils
Member

Re: Надійний автомобіль

Компанія SAT, лідер у галузі автомобільних вантажоперевезень в м. Дніпро та Дніпропетровській області https://www.sat.ua/tariffs/dnipro-dnipr … ka-oblast/, пропонує комплексні логістичні рішення по всій Україні.

Неактивен

 

#6 20/03/2024 23:23:44

Berezovskiy
Member

Re: Надійний автомобіль

Если вы мечтаете об электромобиле, сайт https://www.elwinn.com.ua/ru/product-ca … vtomobili/ станет вашим верным проводником в мире электромобилей! Этот сайт предлагает широкий ассортимент электромобилей различных марок и моделей, удовлетворяющих самые взыскательные потребности и предпочтения. Вы найдете здесь все: от элегантных и стильных городских автомобилей до прочных и надежных внедорожников. На сайте представлены только качественные и сертифицированные товары, что обеспечивает вашу безопасность и уверенность в приобретаемом автомобиле.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений