Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Які аналізи здають при вагітності та коли?

#1 18/02/2024 16:42:41

Kisa
Member

Які аналізи здають при вагітності та коли?

Вітаю всіх майбутніх матусь! У мене виникло питання, які аналізи необхідно здавати при вагітності та в які терміни? Я вперше вагітна, і цей момент викликає у мене певну тривогу. Що обов'язково потрібно перевірити, щоб бути впевненою у здоров'ї малюка та себе? І в який термін краще проходити ці аналізи? Буду вдячна за будь-яку інформацію та особистий досвід!

Неактивен

#2 18/02/2024 16:43:42

tanykaa
Member

Re: Які аналізи здають при вагітності та коли?

Вітаю із вагітністю! На початку важливо здати аналізи на хоріонічний гонадотропін (ХГЛ), рівень якого підтвердить наявність вагітності. Потім у першому триместрі рекомендується здати загальний аналіз крові, визначити групу крові та резус-фактор, перевірити наявність антитіл до інфекцій, таких як краснуха та цитомегаловірус. Не забувайте про аналіз сечі та аналіз на сифіліс. У другому триместрі додатково проводять ультразвукове дослідження та аналіз на глюкозу для виявлення діабету вагітних. До третього триместру рекомендується повторити загальний аналіз крові та аналіз на сифіліс. Важливо обговорити з лікарем всі нюанси та дотримуватися його рекомендацій.

Неактивен

#3 18/02/2024 16:44:27

Kisa
Member

Спасибі за інформацію! Дуже корисно знати, що і коли треба здавати. Але, будь ласка, підкажіть, куди краще звернутися для здачі цих аналізів? У вас є певні рекомендації чи особистий досвід щодо вибору лабораторії чи медичного центру?

Неактивен

#4 18/02/2024 16:47:22

tanykaa
Member

Звичайно! Рада, що можу допомогти. Для більш детальної інформації які аналізи здають під час вагітності і коли https://invivo.ua/uk/blog-detail/kakie- … i-i-kogda/ я рекомендую звернути увагу на статтю, представлену на сайті медичної лабораторії "Invivo". Вони пропонують широкий спектр медичних послуг, а також інформацію про кваліфікованих лікарів та лабораторій. Здоров'я ваших малюків на першому місці, і цей ресурс допоможе вам бути в курсі всіх необхідних аспектів. Не забувайте стежити за своїм здоров'ям та дбати про майбутнє маля! Які аналізи здають під час вагітності і коли – це важливе питання, і тут ви знайдете всі необхідні відповіді.

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Які аналізи здають при вагітності та коли?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений