Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 18/12/2023 19:38:27

tanykaa
Member

Який віскі краще обрати?

Всім привіт! Я вже готуюсь до Новорічних свят, купую все необхідне, і в якості напою планую придбати саме віскі, щоправда, з вибором ще не визначилась. Порадьте дійсно достойний віскі, та онлайн магазин, в якому його можна придбати.

Неактивен

#2 18/12/2023 19:42:37

Kisa
Member

Re: Який віскі краще обрати?

Правильно робиш що готуєшся завчасно, зараз можна придбати алкоголь дуже вигідно. Я знаю дуже хороший інтернет-магазин, в якому, мабуть, є всі види віскі та ціни приємно радують.

Неактивен

#3 18/12/2023 19:54:41

tanykaa
Member

Річ у тому, що я жодного разу не купувала алкоголь в інтернеті, тим більше віскі. Можливо ти зможеш мені порадити хороший варіант? Також буду безмежно вдячна за посилання на магазин, в якому його можна купити.

Неактивен

#4 18/12/2023 19:58:46

Kisa
Member

Я люблю багато різних варіантів, але найбільше мені до смаку https://maudau.com.ua/category/viski/pr … and=bell-s віскі Bell's Original Blended Scotch Whisky його зараз можна вигідно придбати в інтернет-магазині Maudau.

Bell's Original Blended має округлий, фруктовий смак із відтінками спецій, дуба, мигдалю та випічки, завершуючи післясмаком із легкою солодкістю та солоністю. Особливо добре смакує якщо додати декілька кубиків льоду. В мене на такі випадки лід завжди є в морозилці.
https://content.fora.ua/sku/ecommerce/40/480x480fora/400773_480x480fora_e1547b1e-1618-852f-34eb-a1fec473b6ac.png

Неактивен

#5 15/01/2024 14:14:16

Svetlana19
Member

Добрый день, у меня скоро день рождения, алкоголем уже закупились, при чем очень выгодно, поэтому тут есть опыт и могу подсказать. Вот как по мне лучший в Украине магазин через который вы можете подобрать и выгодно купить виски в паке

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений