Вы не зашли.
Решила я тут в зал начать ходить, пора бы уже. На первое занятие ходила в обычной футболке и спортивках, посмотрела – у многих одежда от Nova vega. Мне показалось, что их одежда для фитнеса дорогая, хотя признаю, что смотрится она очень даже достойно. Как думаете, новичкам стоит сразу себе несколько комплектов брать или не надо? И хочется, и есть вероятность, что деньги будут просто так потрачены.
Неактивен
Хочу написати свій позитивний відгук на тему флісового одягу, а саме флісової кофти. Купити флісову кофту https://militarka.com.ua/ua/odezhda/izd … flisa.html виявилося найкращим вибором для холодних днів! Ця кофта просто чудо: тепла, зручна та стильна. М'який матеріал ідеально підходить для холодного сезону, дозволяючи шкірі дихати і не дратує її. Крім того, вона легка та швидко сохне, що робить її чудовим варіантом для активного відпочинку та спорту. Я вражений теплотою, яку надає ця кофта, вона чудово утримує тепло навіть в найсуворіші морози. Ще один плюс - це стильний дизайн, який виглядає актуально і підходить практично до будь-якого образу. Рекомендую купити флісову кофту всім, хто шукає тепло, комфорт та стиль в одному виробі.
Неактивен