Вы не зашли.
Я планую створити власну весільну сукню і хочу почути ваші рекомендації щодо використання лейсів з мережива в декорі. Чи є серед вас ті, хто вже використовував такий декор на своїй сукні? Які варіанти розміщення ви вважаєте найкращими? Діліться своїм досвідом та порадам
Неактивен
Привіт! Якщо ви плануєте використовувати лейси з мережива для весільної сукні, то у вас точно виходить на створення щось особливе! Я нещодавно вирішила також прикрасити свою сукню лейсами, і задоволена результатом. Моїм основним порадою буде експериментувати з розміщенням лейсів на різних частинах сукні. Вони чудово пасують на корсеті та рукавах, створюючи елегантний акцент. Зараз у інтернет магазині весільних тканин Wedding Style є чудові варіанти лейсів з мережива – вишукані та високоякісні. Я особисто знайшла там ідеальний візерунок, який доповнив мій образ.
Неактивен
Для такої сукні корсет точно потрібен.
Неактивен
Привіт! Шукаю подарунок для сестри, вона давно хотіла щось подібне для своїх вечірніх образів. Натрапила на сайт https://tsarskayacorset.com/korsety де є у продажу чудові корсети. Вибір просто супер, але я зовсім не розбираюся в розмірах. Якщо в неї перехідний розмір, краще брати більший чи менший, враховуючи шнурівку ззаду? Буду вдячна за будь-яку допомогу чи поради.
Неактивен