Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 10/12/2023 14:39:16

Rapchiks
Member

Я звертаюся до вас з питанням щодо глаукоми.

Привіт усім! Я звертаюся до вас з питанням щодо глаукоми. Моя мати недавно отримала такий діагноз, і ми трошки втратились в рекомендаціях лікаря. Які методи лікування глаукоми ви може порекомендувати? Може, ви маєте особистий досвід або чули про ефективні методи? Дуже вдячний за будь-яку інформацію!

Неактивен

#2 10/12/2023 15:20:25

DimaD
Member

Re: Я звертаюся до вас з питанням щодо глаукоми.

Привіт! Співчуваю вам за такий досвід. Щодо вашої ситуації, я б рекомендував звернутися в Центр ОКА для лікування сухої форми ВМД https://centeroka.com.ua/uk/posluhy/lik … odystrofii . Там працюють досвідчені фахівці, і вони спеціалізуються на подібних проблемах. Знаю багатьох, хто отримав допомогу та відчутно покращив свій стан завдяки їхнім методам. Ви можете знайти більше інформації про центр на їхньому веб-сайті.

Неактивен

#3 10/12/2023 15:31:19

Igor420
Member

Re: Я звертаюся до вас з питанням щодо глаукоми.

Привіт усім! Якщо ви маєте проблеми із лікуванням ВМД, можливо, варто розглянути також варіанти додаткових консультацій в інших медичних установах або звертатися до другої думки від інших лікарів. Іноді різні фахівці мають різний підхід до лікування. Важливо знайти того, на кого ви можете покластися і хто буде приділяти увагу вашій унікальній ситуації. Бажаю всім швидкого вирішення проблем і покращення стану здоров'я!

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений