Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 09/10/2023 22:27:26

MayaPlis
Member

выбрать минитрактор

Как выбрать минитрактор с целью работы в садовом товариществе , не преплачивая? Какие модели подойдут?

Неактивен

#2 11/10/2023 21:45:31

Vasilisafe
Member

Re: выбрать минитрактор

Лучше посоветуйтесь тут minitractor-ukr с менеджером, у нас другие масштабы и такие, как нам нужны, вам брать не надо. можно куда проще выбрать что-то, а так у них полно разных и недорого

Неактивен

#3 20/10/2023 13:03:12

Nairutel
Member

А я шукаю потужну техніку. Колеги, з власного досвіду щось можете порадити?

Неактивен

#4 20/10/2023 15:10:19

Gaerlok
Member

Знайшов цікавий маркетплейс для агропідприємців та фермерів ADAM, тут можна трактор підібрати та замовити. Я звернув увагу на такий Кіровець трактор VAKULA 400 https://adam.ua/silhosptekhnika/tehnika … akula-400/ , маю бажання його придбати, щоб поповнити свій парк техніки. Що скажете стосовного такого вибору?

Неактивен

#5 12/11/2023 13:27:36

Alexandr15
New member

Обратитесь сюда https://hydromarket.com.ua/g109633241-mini-traktory, вас полностью проконсультируют и подберут вам мини-трактор. Мне очень повезло, что я в свое время нашел таких крутых ребят

Неактивен

#6 08/12/2023 17:22:38

Колеги, а мене мінінавантажувач цікавить. Порадьте, де такий можна глянути. Хочу по ціні зорієнтуватись краще

Неактивен

#7 09/12/2023 10:21:23

Костя Смирнов :

Колеги, а мене мінінавантажувач цікавить. Порадьте, де такий можна глянути. Хочу по ціні зорієнтуватись краще

Напевно що треба такий шукати на профільних ресурсах

Неактивен

#8 09/12/2023 10:45:37

Костя Смирнов :

А чому не спробуєте до спеціалістів із компанії ТДС Укрспецтехніка звернутись зав допомогою? У компанії величезний досвід роботи та спецтехніку різного класу вони підбирають професійно враховуючи рамки вашого бюджету та тих вимог, що ви до такої техніки виставляєте. Ми там купували мінінавантажувач і задоволені якісним обслуговуванням. На техніку в обов'язковому порядку дають хорошу гарантію та з пошуком запчастин у майбутньому точно допомагають. Ця компанія є безпосереднім і першим в Україні виробником мінінавантажувачів! Я на цей момент  першу чергу звернула увагу.

Отредактированно Милана Лопатина (14/12/2023 11:36:05)

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений