Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/10/2023 15:23:23

Sovin
Member

Загадки для дітей

Добрий день! Нещодавно в мене виникла ідея пограти з дитиною в загадки, оскільки вважаю, що це чудовий спосіб сприяти її розвитку. Проте під час гри стало зрозуміло, що маю дуже обмежену кількість цікавих загадок, зокрема про тварин. Тому я звертаюся до вас із проханням порекомендувати якісь загадки для цієї ситуації. Заздалегідь щиро дякую за вашу допомогу!

Неактивен

 

#2 28/10/2023 15:30:13

Hoyse
Member

Re: Загадки для дітей

Вітаю! Можу порекомендувати вам сайт Happy Child, де ви також знайдете цікаві загадки про тварин для дітей https://happy-child.blog/zagadki-pro-tvarin-dlya-ditej/. Усі ці загадки не лише розвивають інтелект та логічне мислення, але й приносять радість вашим дітям. Цей ресурс надає багато корисної та правдивої інформації для батьків, охоплюючи як розважальні аспекти, так і серйозніші питання дитячого розвитку. Рекомендую відвідати й весело провести час з дітьми!

Неактивен

 

#3 14/11/2023 14:29:00

Re: Загадки для дітей

Спасибо, довольно интересно) Вообще, в наше время очень большой выбор игрушек и развивать малышню совершенно не сложно. Это и настольные игры, а научные наборы, и большие конструкторы https://obetty.com.ua/konstruktory/kons … y-bolshoj/ - ребенку точно не будет скучно. Так что за детское развитие переживать совершенно нет смысла.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений