Вы не зашли.
Друзі, останнім часом дедалі більше запевняюсь, що вивчення англійської мови для бізнесу - це не просто тренд, а необхідність. Чи поділяєте ви цю думку? Як ви обираєте курси для вивчення англійської для бізнесу? Діліться своїм підходом та досвідом у цьому питанні.
Неактивен
Вивчення англійської для бізнесу - це, безумовно, важлива навичка, особливо в умовах глобалізації та міжнародного спілкування. Знання англійської мови дає величезні переваги: можливість вести переговори, обмінюватися ідеями та даними з партнерами з різних країн, розширювати бізнес-контакти та багато інше. АнтиШкола пропонує спеціальні курси англійська для бізнесу які допоможуть вам здобути цю важливу навичку ефективно та з задоволенням. Індивідуальний підхід до навчання, гнучкий графік та високоякісні викладачі роблять процес вивчення англійської мови для бізнесу доступним та результативним. Учіться разом з нами та розвивайте свій бізнес на міжнародному рівні!
Неактивен
Та взагалі круто вивчати англійську мову. Вона і в роботі знадобиться, і у повсякденному житті
Неактивен
Костя Смирнов :
Та взагалі круто вивчати англійську мову. Вона і в роботі знадобиться, і у повсякденному житті
Ви праві зараз на усі сто відсотків! І я взагалі не розумію тих людей, що виключають факт навчання повністю та кажуть, що їм англійська мова точно ніде не знадобиться...Це реально не правда! І в майбутньому вони точно ще пожалкують що не виділили час на навчання. Я себе до такої категорії людей точно віднести не можу. Навпаки хочу розвиватись та здобувати нові знання задля того, щоб потім вільно спілкуватись англійською. Для цього зараз проходжу онлайн курси англійської мови https://englishwithmrsann.com/ . Починаю з початкового рівня. Але цілі в мене точно амбітні))
Неактивен