Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 04/11/2022 21:26:50

Чіп тюнінг авто у Житомирі

Підкажіть, фахівців, які зможуть виконати чіп тюнінг в Житомирі?

Неактивен

#2 04/11/2022 21:36:08

jyja
Member

Re: Чіп тюнінг авто у Житомирі

tigrova.verunya :

Підкажіть, фахівців, які зможуть виконати чіп тюнінг в Житомирі?

Займаються чіп тюнінгом у Житомирі тут - https://injector-service.com.ua/ їхні фахівці зможуть вам виконати налаштування режимів роботи двигуна шляхом корекції програми. Також у них ви зможете перевірити різні електронні системи та виконавчі механізми автомобіля за доступною ціною. Сервіс працює на високому рівні та до кожного клієнта індивідуальний підхід. Зверніть увагу.

Неактивен

#3 22/02/2023 20:15:53

VeroNika
Member

Посоветуйте в Днепре хороший автосервис, где смогут провести полную диагностику авто

Неактивен

#4 23/02/2023 18:18:42

Katalinka
Member

Провести комплексную диагностику Вашего авто смогут в этом автосервисе https://new.sky-service.pro/ Это СТО в городе Днепр считается одним из лучших. Мастера тут с большим опытом, а все сервисные станции этой сети оснащены современным оборудованием. Ознакомиться со всем списком услуг Вы можете непосредственно на сайте автосервиса.

Неактивен

#5 22/10/2023 12:03:17

Braycen
Member

Доброго дня! Я нещодавно купив Audi A4 B8 і хочу зробити його більш спортивним. Цікавлять такі запчастини: занижувальний комплект, диски R18, спортивна підвіска. Де в Києві можна придбати якісні оригінальні деталі для тюнінгу Audi?

"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke

Неактивен

#6 23/10/2023 07:19:16

4e5ter
Member

Рекомендую звернутися в магазин Tuning Baza в Києві. Я нещодавно купував там для свого Audi TT диски R20 ABT, пружини H&R та амортизатори KW. Якість запчастин чудова, все ідеально підійшло. Консультанти допомогли підібрати саме те, що потрібно для моєї машини. У Tuning Baza широкий вибір оригінальних деталей для тюнінгу Audi. Вони також професійно встановлюють все в сервісі. Дуже задоволений, рекомендую цей тюнінг Audi!

Неактивен

#7 23/10/2023 13:06:23

гитрин
Member

О, сенкс, таке потрібно і нам вже робити, потрібна інфа

Неактивен

#8 23/10/2023 13:11:15

Ну це такий тюнінг чисто для себе, на продажі потім не буде мати значення.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений