Вы не зашли.
Хочется свое жилье. Как думаете что лучше новый дом или вторичка? Найти бы хорошую 2-комнатную квартиру в Киеве. Поможете?
Неактивен
Kapella :
Хочется свое жилье. Как думаете что лучше новый дом или вторичка? Найти бы хорошую 2-комнатную квартиру в Киеве. Поможете?
Вы имеете в виду тот который строится? Тогда вот этот вариант гляньте www.resident.house/ru/parameters/dvuhkomnatnaya/ довольно неплохой. Единственный новый дом на улице Владимирской, в котором сочетаются аристократизм и непоказная роскошь. Но надо смотреть как вам расположение да и вообще. Лично мне очень нравится инфраструктура, сами квартиры все продумано до мелочей.
Неактивен
Мы сейчас тоже выбираем жилье . Решили вторичку брать .
Неактивен
Есл же будете брать вторичку, очень советую вам воспользоваться сервисом https://scanbe.io/ru/properties и проверить там недвижимость, владельца данного жилья и т.д. Это очень удобно, я тоже у них всегда и всех/всё перепроверяю .
Неактивен
Kapella :
Я бы на вашем месте смотрела только новостройку
Неактивен
Журавленко Евгения :
Kapella :
Я бы на вашем месте смотрела только новостройку
Ось і мені так здається. Так, за ціною вторинна нерухомість буде вартувати дешевше, але все ж таки у нового житла є набагато більше переваг! Ми із чоловіком лише нову квартиру будемо купувати в Ірпені. Дивимось на City Park 2 черга https://synergy-bud.com.ua/projects/city-park-2-cherga/ . Дуже мені подобається цей ЖК - комфортний, зручний, з прекрасною інфраструктурою навкруги
Неактивен
В Ирпене и Бучи сейчас очень качественно жильё стали строить
Неактивен
Gaerlok :
В Ирпене и Бучи сейчас очень качественно жильё стали строить
До речі ви зараз праві. Я так само подібну тенденцію вже встиг помітити і чесно кажучи, вона мене дуже тішить! Взяти навіть як приклад ЖК Green Life який зараз у Ірпені будують. Розмішується будинок в чудовій екологічній місцевості, є абсолютно уся інфраструктура навкруги, завдяки якій проживати в цьому будинку буде максимально комфортно. Точно знаю, що зараз можна отримати непогану знижку від забудовника. Тому варто цим моментом скористатись
Неактивен
Київ останні років 15 активно забудовують, тому варіантів для покупки дуже багато. Якщо бюджет обмежений, то є сенс подумати за передмістя столиці і софія нова буде гідним варіантом. А на гроші, що залишилися, зробити хороший ремонт і обставити квартиру меблями.
Неактивен