Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 08/10/2023 17:37:33

Иванн
Member

Який вибрати смартфон для роботи?

Привіт, форумчани! Мені потрібен новий смартфон для роботи, адже мій старий телефон вже не справляється з усіма завданнями. Який інтернет-магазин з хорошою репутацією ви б порекомендували для покупки смартфона?

Неактивен

#2 08/10/2023 17:38:39

4e5ter
Member

Re: Який вибрати смартфон для роботи?

Привіт! Я теж нещодавно шукав смартфон для роботи і вибрав модель Samsung Galaxy S21 через його продуктивність і хорошу камеру. Рекомендую оглянути кілька магазинів онлайн, щоб знайти найкращу ціну.

Неактивен

#3 08/10/2023 17:39:08

Hard
Member

Декілька місяців тому я вирішив змінити свій старий смартфон на новий модель Sony Xperia, оскільки мені потрібна була висока продуктивність для роботи з графічними додатками. Після декількох годин пошуку в інтернеті, я знайшов ідеальний варіант за доступною ціною.

Неактивен

#4 08/10/2023 17:40:57

Ennndehan
Member

Hard :

Декілька місяців тому я вирішив змінити свій старий смартфон на новий модель Sony Xperia, оскільки мені потрібна була висока продуктивність для роботи з графічними додатками. Після декількох годин пошуку в інтернеті, я знайшов ідеальний варіант за доступною ціною.

Недавно я вирішив поновити свій старий смартфон, і вирішив купити Xiaomi 13T Pro https://allo.ua/ua/products/mobile/seri … i_13t_pro/ звернувся до магазину Алло за порадою.
Мене вразила велика кількість моделей, які були представлені на вітрині. Продавець вітає мене тепло, відповідає на всі мої запитання та допомагає мені зорієнтуватися в різноманітті моделей.
Після того, як я вказав свій бюджет та основні вимоги, він рекомендує мені декілька моделей. Я вибрав той, який мені найбільше сподобався за ціною та функціоналом. Процес покупки був швидким та комфортним, а я ще й отримав знижку на додаткові аксесуари. Дуже задоволений якістю обслуговування та товару.

https://i.imgur.com/iyfNEMZ.png

Неактивен

#5 24/01/2024 23:13:06

Та зрозуміло, що будь-який телефон рано чи пізно почне зависати і вже не буде підтримувати нові оновлення. Можу порадити всім перевірений магазин ось посилання за якою ви можете більш детально ознайомитися з моделями, я у них нещодавно купував айфон 14, дуже класний і потужний, камера так взагалі мене приємно порадувало, швидко заряджається і довго тримає батарею, є гарантія ціні не дорого вийшов.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений