Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 17/09/2023 19:22:51

двері прихованого монтажу

Приховані двері – це двері, які монтуються так, щоб вони були сховані у перегородці. Вони регулярно використовуються для створення естетично стильних та свіжих інтер'єрів, де двері не привертають зайвої уваги та гармоніюють із загальним дизайном приміщення. Основні характеристики дверей прихованого монтажу можуть включати:

1. Приховане кріплення. Двері встановлюються так, щоб з'єднання, петлі та замки були заховані від уваги, що забезпечує класичний та простий стиль. В останні роки таке кріплення прихованого вигляду користується особливою популярністю через актуальність цього стилю в інтер'єрі квартир.

2. Плоска поверхня. Двері мають плоску поверхню, яка вирівнюється з покриттям стіни, щоб не виділялося жодних виступаючих деталей. Відтінок дверей в основному вибирається відповідно до стіни та стелі, враховуючи єдиний стиль інтер'єру.

3. Приховані петлі. Петлі, на яких висять двері, також приховані або вмонтовані в стіну, що робить їх практично непримітними. Зазначимо, що встановлення прихованих петель – це дуже важкий етап, який має виконувати виключно досвідчений майстер.

4. Приховані ручки. Приховані двері мають спеціальні механізми відкриття, такі як натискання або переміщення, щоб уникнути монтаж ручок, що виступають. Вибір механізму для розблокування здійснюється відповідно до всього дизайну приміщення та бажання клієнта, які враховуються навіть на стадії проектування.

5. Застосування прихованих замків. Замки також можуть залишатися прихованими, і двері відчиняються за допомогою ключів, магнітної карти або навіть біометричного сканера. Підбір методу замикання дверей залежить переважно від побажань замовника та наявного бюджету.

6. Матеріали та оформлення. Приховані двері найчастіше виготовляють із різноманітних матеріалів, таких як скло, метал або деревина, і вони здатні мати різні види оздоблення, включаючи фарбу та лак.

Внутрішні двері прихованого монтажу застосовуються як у житлових, так і бізнес-приміщеннях, щоб сформувати стильний і сучасний дизайн, де двері інтегровані в загальний стиль. Через посилання в цій статті ви можете перейти на веб-сайт і зрозуміти докладніше, що являють собою двері прихованого монтажу.

Неактивен

 

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений