Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/04/2023 00:48:07

Ess
Member

Відновлення здоров'я

Вітаю вас панство. А тепер я би хотів поговорити про відновлення здоров'я, як фізичного, так і душевного, та які методи ви можете запропонувати?

Неактивен

#2 28/04/2023 01:36:10

Erratum
Member

Re: Відновлення здоров'я

Питання технологій відновлення здоров'я за допомогою аюрведичних методів все частіше починає виникати у людей. Незалежно від того, де ви живете, то ви маєте щастя відвідати найбільший аюрведичний комплекс в Україні Київ Shambala. Цей комплекс пропонує найкращі рішення для тих, хто хоче відновити здоров'я за допомогою традиційних методів аюрведичної медицини. Незалежно від того, чи маєте ви хронічні захворювання, чи просто хочете підтримувати своє здоров'я в найкращому стані, у Shambala ви знайдете все необхідне.

Неактивен

#3 06/07/2023 12:40:29

Nairutel
Member

А купити препарати там можна, лікватись же ж можна й вдома.

Неактивен

#4 13/07/2023 17:53:15

Rennata
Member

Після хвороб треба завжди швидко відновитися, імунітет падає, тому що організм ослаблений і витратив сили на боротьбу. Я стараюсь одразу підібрати хороший імунний препарат https://zdorovi.ua/catalog/imunopreparati - ось тут зручно шукати та замовляти. На сайті Здорові- це сервіс для пошуку ліків та медичних товарів, дуже зручно й швидко все можна знайти.

Неактивен

#5 03/08/2023 13:23:59

Anna
Member

У мене нервова система така розшатана, що сумніваюсь, щб її було реально відновити...

Неактивен

#6 03/08/2023 19:26:56

Melisa
Member

Все можливо, але починайте лікування одразу, не затягуйте. Для вас раджу препарат, який сама приймала після стресу, мені лікар назначав Тріптан форте капсули https://likie.ua/product/trptan-forte-k … -30-866670 . Він сприяє нормалізації функціонування нервової системи та допомагає зменшенню відчуття втоми. Можете порадитися зі своїм лікарем, якщо маєте сумніви. Мені ці ліки дуже допомогли.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений